Associació Catalana de Salut Laboral

Junta Directiva


<< Tornar

Joan Ingles Torruella
Joan Ingles Torruella
Vocal Tarragona
Formació Acadèmica
  • Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona.
  • Especialista en Medicina del Treball i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos.
  • Títol de Tècnic Superior de Prevenció de Riscos Laborals i Auditor de Sistemes de Prevenció de Riscos Laborals per la UPC.
Experència professional i col·laboracions

Ha treballat a Serveis de Salut Laboral de Centres Hospitalaris des de Desembre 1993 fins l’actualitat. També ha estat director mèdic d’un SPA. Actualment treballa a la Unitat de Salut Laboral de l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus.

Ha impartit nombrosos cursos acadèmics sobre temes relacionats amb la Prevenció de riscos per la Universitat Pompeu Fabra, Universitat Rovira i Virgili, Universitat d’estiu de Vic i és Tutor de Metges Residents en Medicina del Treball.

A l’any 1998 va organitzar unes Jornades de Risc Químic a l’Àmbit Sanitari, al 2016 les Jornades a l’àmbit Sanitari sobre fàrmacs perillosos, i des de 2013 està interessat en els coneixement de les nanopartícules. Ha estat autor de nombroses ponències relacionades amb el risc químic i amb les nanopartícules. Ha publicat articles científics a revistes Nacionals en el camp de les vacunes i les immunitzacions en treballadors sanitaris. És coordinador del Grup de Treball d’Àmbit sanitari dins la Societat Catalana de Salut Laboral.

Juntes anteriors

Juntes anteriors