Societat Catalana de Salut Laboral

Junta Directiva


<< Tornar

Ines Dalmau Pons
Ines Dalmau Pons
Vocal
Formació Acadèmica
  • Llicenciada en Psicologia. Universitat de Barcelona.
  • Màster en Ergonomia. Universitat Politècnica de Catalunya.
  • Tècnica superior en Prevenció de Riscos Laborals, especialitats d’Ergonomia i Psicosociologia aplicada, Seguretat en el treball i Higiene Industrial. Universitat Politècnica de Catalunya.
  • Doctora en Direcció i administració d’empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya.
  • Màster Direcció i Gestió de Recursos Humans. Universitat Oberta de Catalunya (en curs)
Experència professional i col·laboracions

Va iniciar la seva activitat laboral com a becaria a l’Instituto Nacional de Seguridad e Higiene en el trabajo l’any 1999 i posteriorment a la Fundació Universitat Politècnica de Catalunya.

La seva carrera professional ha estat molt vinculada a l’àmbit universitari, tant a nivell de recerca, com de docència. Des de l’any 1999, ha participat impartint formació en diversos màsters de PRL de la UdG, Universitat Ramon Llull, Universitat Rovira i Virgili, UPC, UOC, i altres cursos en entitats com l’Hospital clínic, FAD-SJD, Hewlett packard, CETILL, CEAM, Mutua Universal, Mutua Midat, ...

És membre del comitè ISO 81/SC 5 GT6 de riscos psicosocials. Participa en diversos congressos, jornades i seminaris. És autora de diverses publicacions i treballs d’investigació. Els darrers anys ha realitzat algunes tasques de consultoria i peritatge.

Des del 2009, forma part del Servei de Prevenció Mancomunat de Sant Joan de Déu, on treballa actualment, i està especialitzada en l’àrea d’ergonomia i psicosociologia i més concretament en la de la prevenció de riscos psicosocials.

Des de l’any 2007, també és professora associada de la Universitat de Barcelona, on participa impartint formació en el Màster Oficial en Seguretat i Salut en el Treball: Prevenció de Riscos Laborals.

Juntes anteriors

Juntes anteriors