Societat Catalana de Salut Laboral

Junta Directiva


<< Tornar

Leyre De La Peña Perea
Leyre De La Peña Perea
Tresorera
Formació acadèmica
  • Llicenciada en Medicina i Cirugia. Universitat de Barcelona.
  • Especialista en Medicina del Treball.
  • Tècnica superior en Prevenció de Riscos Laborals, especialitat Ergonomia i Psicosociologia aplicada. Universitat Politècnica de Catalunya.
  • Especialitats de Seguretat en el treball i Higiene Industrial. Fundación Mutua Universal.
  • Màster en Valoració de Dany Corporal i Peritatge mèdic. Universitat de Barcelona.
  • Postgrau en Simulació Clínica i Innovació Docent. ISDE-UFV-UManresa.
Experència professional i col·laboracions

Va iniciar la seva activitat laboral com a metge del treball en serveis de prevenció aliens l'any 2001, i va dedicar gran part de la seva carrera professional a la gestió com a subdirectora en una Direcció Sanitària, fins a l'any 2015.

A partir del 2015, va passar a formar part de el Servei de Prevenció Propi d'una empresa sanitària, on fou responsable d'una Unitat de Salut Laboral hospitalària. L'any 2018, a la mateixa organització, va iniciar el projecte de millora, innovació i desenvolupament de la formació de personal sanitari. Actualment és membre de Comitè Científic i dels Comitès de Docència hospitalaris.

Participa també, impartint seminaris, en el Màster de gestió d'empreses saludables, de l'Institut de Seguretat i Benestar Laboral.

De l'any 2002 a l'any 2006 va col·laborar com a docent en el Diploma d'Infermeria de l'Treball impartit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). També ha estat tutora de residents de l'especialitat de medicina de la feina de la Unitats Docents de Medicina del Treball "Mateu Orfila-UPF" des de 2009 al 2014.

Juntes anteriors

Juntes anteriors