Societat Catalana de Salut Laboral

Junta Directiva


<< Tornar

M. Carmen Torres Gamez
M. Carmen Torres Gamez
Vicepresidenta
Formació Acadèmica
  • Diplomatura en Infermeria. E.U.I. de Santa Madrona. Universitat de Barcelona.
  • Especialista en Infermeria del Treball.
  • Tècnica superior en Prevenció de Riscos Laborals, especialitats d'Ergonomia i Psicosociologia aplicada i Higiene Industrial. Fundació Mutua Universal.
  • Especialitat de Seguretat en el treball. Egara Formació.
  • Màster en Infermeria d'Urgències. Universitat de Barcelona.
Experiència professional i col·laboracions

Va iniciar la seva activitat laboral com a infermera del treball en empreses com Majosa, Damm, La Universitat de Barcelona, ABB i LAB. ESTEVE des de l'any 1998, fent assistencial als Serveis Mèdics de les diferents empreses fins l'any 2000.

A partir del 2000, va passar a formar part del Servei Mèdic a l'empresa PANRICO cedida per la Mútua MAZ que més tard es convertirà en SPMAS. Allà combinava les activitats assistencials amb les de Vigilància de la Salut amb campanyes de prevenció i promoció. A la vegada assistia a Congressos i Jornades amb treballs de comunicació i pòsters.

L'any 2020 deixa l'empresa I comença a treballar pel Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i a la vegada fa de suport del Departament de Salut Laboral en el Hospital del Mar de Barcelona. Participà també, impartint conferències de la seva especialitat en diferents jornades virtuals, moderant taules per la SCSL i tutoritzant residents de l'especialitat d'infermeria del treball en l'Hospital.

Actualment és la representant de la Asociación Española de Enfermería y Salut en Catalunya i forma part dels Comitès Científics: Occupational Health Nursing, Aging and Work i Occupational Health for Health Workers en la International Commission on Occupational Health.

Juntes anteriors

Juntes anteriors